contacte
localització
Oferim el servei a qualsevol particular, ajuntament, empresa o entitat que necessiti
alguns dels nostres serveis ja siguidemanera puntual ocoma serveis permanents.
Comptem amb diferents tipus de maquinària i eines especialitzades. Des de tractors per als treballs de sega i elevador articulat per a les tasques de poda fins a una biotrituradora de restes vegetals i diferents màquines professionals específiques per als diferents tipus de treballs manuals que realitzem. També comptem amb camions i furgonetes mixtes amb caixa oberta i furgonetes tancades.
Les nostres brigades de treball les formen Oficials Especialistes en jardineria, treballs forestals i desbrossaments, conjuntament amb treballadors/es amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental del Centre Especial de Treball de la Fundació, coordinats tots ells per una Enginyera Forestal.
Basant-nos en criteris de xerojardineria i jardineria ecològica dissenyem i construïm el seu propi jardí fomentant la plantació d'espècies autòctones. Realitzem feines de manteniment de jardins fent treballs de plantació, sembra i manteniment de gespes, neteja d'espais ajardinats i zones verdes, instal.lació, control i manteniment de reg… També apliquem tractaments fitosanitaris i oferim assessorament per a
la detecció, identificació i tractamentdemalalties.
Realitzem feines de poda específiques segons el tipus d'arbre, arbust o planta: podes anuals, de curació, ornamental, de formació... Utilitzant sempre la tècnica més adient i tenint en compte l'època de parada vegetativa de cada espècie i factors externs com l'entorn, el clima i/o l'orientació.
Realitzem desbrossaments i segues mecanitzades de vorals de carreteres. Disposem de diferents capçals acoblables als nostres tractors agrícoles per adaptar-nos a les diferents feines que es presenten de sega de vorals i talussos i estassades forestals, de camps agrícoles i finques particulars. Treballem en la sega de la carretera Nacional-II al seu pas per les comarques gironines i de carreteres comarcals de la Diputació de Girona.
Atenció Diurna
Atenció Residencial
Atenció del Lleure
Carta de Serveis
Fundació Privada Altem
C. Itàlia, 46 Pol. Ind. Recinte Firal 17600 FIGUERES (girona) N 42º 15’ 51.7”  E 2º 59’ 11.1”
Tel. 972 525 416 empreses@fundacioaltem.org www.fundacioaltem.org
Botiga Virtual
Index
Avís legal
Responsabilitat Social Corp.
Política de Qualitat, Medi Ambient
i Seguretat AlimentàriaPolítica prevenció riscos laborals


Servei de Manipulats
Servei de Bugaderia
Servei de Gestió Enclavaments
Servei Assessorament Laboral
Servei Assessorament Llismi
Servei de Càtering
Servei de Jardineria i Sega
Servei de Treballs Forestals
Servei de Neteja