contacte
localització
El servei de càtering i menús està orientat a menjadors escolars residències, a particulars i qualsevol altre entitat o centre que necessiti oferir seus clients o usuaris/es un servei de menjador de qualitat sense oblidar la dieta mediterrània.
El nostre equip el formen professionals de la cuina que treballen conjuntament amb l’assessorament d’un/a especialista en dietètica i nutrició garantint sempre una dieta sana i equilibrada. El servei de cambrers/es el formen treballadors/es amb discapacitats intel·lectual i/o malaltia mental del Centre Especial de Treball de la Fundació Altem, coordinats per oficials de cuina.
Sota la premissa de menjars cardiosaludables, elaborem menjars preparats a la seva mida  espectant les línies bàsiques de la bona dieta
mediterrània. Oferim des de menús per a col·lectivitats fins a menús individuals, ja siguin menús diaris o bé menús perauna necessitat puntual.

Demani’ns sense compromís la nostra carta de preus!
Els oferim esmorzars, aperitius i altres banquets per a qualsevol hora del dia i adaptats a les seves necessitats.
Els esmorzars poden ser amb infusions, aigües, sucs i/o cafès i cafès amb llet acompanyats de pastisseria casolana, dolça o salada.
Els nostres aperitius per a recepcions, celebracions i/o actes públics o privats, són elaborats a partir de diferents tipus de pa (ja sigui pa de xapata, llavors, tipus baguette o integral), torrades variades, canapès, broquetes de fruita, assortit de fruits secs i/o mini entrepans amb pa amb tomata acompanyat tot de begudes com aigües, refrescos, sucs, vi i/o copesdecava.
A part de la nostra carta d’aperitius li oferim la possibilitat d’elaborar el càtering o menú que més s’ajustiales seves necessitats.

Demani el seu pressupost sense compromís!
Atenció Diurna
Atenció Residencial
Atenció del Lleure
Carta de Serveis
Fundació Privada Altem
C. Itàlia, 46 Pol. Ind. Recinte Firal 17600 FIGUERES (girona) N 42º 15’ 51.7”  E 2º 59’ 11.1”
Tel. 972 525 416 empreses@fundacioaltem.org www.fundacioaltem.org
Botiga Virtual
Index
Avís legal
Responsabilitat Social Corp.
Política de Qualitat, Medi Ambient
i Seguretat AlimentàriaPolítica prevenció riscos laborals


Servei de Manipulats
Servei de Bugaderia
Servei de Gestió Enclavaments
Servei Assessorament Laboral
Servei Assessorament Llismi
Servei de Càtering
Servei de Jardineria i Sega
Servei de Treballs Forestals
Servei de Neteja